به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان جنوبی؛ احمد میدری امروز پنجشنبه در جلسه هم اندیشی فعالان صنعت و معدن استان، خاطرنشان کرد: در سفر قبلی به این منطقه ، تبعیض ناروا در پرداخت دستمزد در معادن طبس را دیدم و معتقدم که نظام پرداخت دستمزد به کارگران معادن باید اصلاح شود.
به گفته وی؛ یتیم شدن ۱۰۵ بچه در اثر یک حادثه، جای بحث دارد.
وی با بیان اینکه حادثه معدن طبس در چند محور دنبال شد که مهمترین آن بحث ایمنی است، تصریح کرد: دستورالعمل یکپارچه ایمنی معادن کشور به روزرسانی میشود.
وزیر کار با تأکید بر اینکه در بودجه امسال ردیفی در بحث ایمنی معادن تعریف شده، اظهار داشت: ایمنی معادن باید توسط بهره برداران مورد بررسی قرار گیرد و کارکنان اداره کار ، بهداشت و ...هم بر این موضوع باید نظارت داشته باشند.
میدری با اشاره به اینکه از ۱۵ مهر معادن زغال سنگ کشور مورد ارزیابی قرار گرفته، متذکر شد: طی این مدت به ۶۷ معدن مراجعه و درخواست تعطیلی ۷ معدن نیز به مقامات قضایی ارسال شده است.
وی با اشاره به تغییر در طبقه بندی مشاغل و ضریب های شغلی در معادن کشور گفت : از آنجایی که اقتصاد معادن زغال سنگ کشور به دلایل مختلف پر رونق نیست ، اصلاح اقتصاد معدن در دستور کار است.
وزیر کار ادامه داد : امروز مرکز تحقیقات ایمنی و تغییر در آموزش فنی و حرفه ای افتتاح می شود.
میدری افزود: پیگیر رشد صنایع با ارزش افزوده بیشتر در طبس و سایر شهرهای معدنی هستیم.
وی تاکید کرد : پیگیری جدی ما اقتصاد معدن، افزایش دستمزد و همچنین ایمنی معادن است.
تعدادکارگاه های فعال استان، ۱۳ هزار و ۴۷ مورد
مدیرکل تعاون کار ورفاه اجتماعی استان هم با ارائه گزارشی از اقدامات انجام شده درخصوص حادثه معدنجو در این جلسه، به برگزاری جلسات حضوری و غیرحضوری وزیر کار درخصوص ارائه خدمات مناسب به بازماندگان و مصدومین حادثه اشاره کرد.
اشرفی از پرداخت ۲۵۰ میلیون تومان به هریک از بازماندگان و ۴۰ میلیون تومان به مصدومان حادثه توسط کارفرما گفت و اظهار داشت: با بررسی مشاغل سخت و زیان آور متوفیان و صدور آرای آن ها، احکام مستمری بازماندگان توسط سازمان تأمین اجتماعی صادر و از مهرماه به حساب خانواده ها واریز شده است.
وی بر اهتمام کارفرما در ایجاد شرایط مناسب برای کارگران با پرداخت ماهیانه ۱۰ میلیون تومان به عنوان کمک هزینه درمان حادثه دیدگان و ۵ میلیون تومان به عنوان ترمیم دستمزد به هریک از بازماندگان و خانواده آنان تأکید کرد.
مدیرکل کار در پایان تعداد کارگاه های فعال استان را ۱۳ هزار و ۴۷ مورد اعلام که تعداد ۱۴۳ هزار و ۶۰ نفر بیمه شده تحت پوشش دارند.
اشرفی همچنین، تعداد واحدهای دارای طرح طبقه بندی مشاغل را در استان ۱۰۵ واحد بالای ۵۰ نفر اعلام کرد و گفت: درحوزه معادن ۹ واحد دارای طرح طبقه بندی می باشد.
وی در پایان هدف از برگزاری جلسه را هم اندیشی درخصوص کمک به بهبود وضعیت معیشت کارگران معادن زغال سنگ عنوان کرد.
نظر شما